ExtremePortal

GYIK

2015. november 08. - Extremeportal

J o g i   n y i l a t k o z a t

Az oldalon fellelhető leírásokat, hozzászólásokat a szerzői jog védi, azok részben vagy egészben történő felhasználása, másolása a szerző engedélyéhez kötött, kivéve ha erről a szerző másként nem rendelkezik és ezt a cikkben is jelzi. Az oldalon olvasható írások minden esetben a szerző álláspontját illetve véleményét tükrözik.

Az oldalon fellelhető írásokért, azok miatt elszenvedett anyagi és szellemi kárért felelősséget senki nem vállal , a leírásokat csak saját felelősségre használd fel.

Az oldalon megadott személyes adatok a mindenkori adatvédelmi törvénynek megfelelően kerülnek tárolásra. Azokat az oldal üzemeltetője harmadik fél részére nem adja át.

Az obszcén, trágár, kulturálatlan hozzászólások minden figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.

Az oldalt a blog.hu üzemeltetője, az Inda-Labs Zrt.  üzemelteti.

GyIK vagy FAQ

Mi a bejegyzés (cikk)?
Bejegyzés az oldalon olvasható minden írás.

Mi a megjegyzés (komment)?
Megjegyzés az oldalon olvasható cikkek tartalmát építő vagy romboló jellegű kritikák, hozzászólások vagy az olvasó témával kapcsolatos véleménye.

Hogyan írhatok bejegyzést (cikket)?
Bejegyzést, azaz cikket csak az oldal(blog) szerkesztői írhatnak. Amennyiben szeretnél egy cikket írni, illetve megjelentetni az oldalon, vedd fel a kapcsolatot az oldal szerkesztőivel.

Hogyan írhatok megjegyzést (komment, hozzászólás)?
Megjegyzést minden olvasó írhat, csak kattints a bejegyzés végén olvasható x megjegyzés linkre. Írd le hozzászólásodat, válassz azonosítót, majd a megjegyzés küldése gombra történő kattintással küldd azt el moderálásra az oldal szerkesztőinek. Ha a hozzászólásod megfelel az oldal szabályainak, az hamarosan, de legkésőbb 12 órán belül megjelenik az oldalon.


Mik a címkék?
Egy-egy bejegyzéshez tartozó címkék a bejegyzés szerző által történt kategorizálása, függően attól, hogy az oldal struktúrájában azt hová szánta.

Hogyan oszthatok meg közösségi oldalakon bejegyzéseket?
Jelenleg a Facebook, a Twitter és a Goggle+ szolgáltatásaiban oszthatod meg közvetlen kattintással az olvasott tartalmat, más esetben az oldal címét a másolás/beillesztés parancsokkal tudod linkelni más oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://extremeportal.blog.hu/api/trackback/id/tr708059508
süti beállítások módosítása